2012. május 5.

Helyzetjelentés

Az elmúlt hetekben a zajic hajdinapor által okozott kiütéseink eltűntek, hogy helyet adjanak az újabbaknak. Teljesen el vagyok keseredve, mert semmi mást nem fogyasztottunk, mint máskor, és mégis előjöttek tegnap estére - illetve erős a gyanúm, hogy a nagyinál evett Vekni-féle rozskenyér (amivel eddig nem volt gond) netán másféle anyagokból készül,d e ez majd csak hétfőn derül ki, hogyha fel tudom őket hívni.

Sajnálatos módon egy pékség sem válaszolt azóta, nemhogy allergénlistát küldött volna.

Ellenben muszáj volt az elmúlt hetekben párszor gyorsétkeznem, a tapasztalatok (Burger King nem rendelkezik allergén-listával, ami szerintem a legkevésbé sem szabályos, de legalább nem ettem náluk :S)

-KFC - még Kínában kptam rá, ahol a környékemen ez volt az egyetlen étkezde, ahol európai ízeket találtam. TEjmentes a mni twisterük, a csípős csirkerészük, a gyerekmenü twisterrel és a káposztasaláta is (na meg a krumpli)

Illetve újabban rákaptunk a nyersre, na ez nem jelenti azt, hogy nem főzök (de jó lenne...), de sokszor - ha van időm, akkor nyers édességeket készítek. Ma el is mentünk a NYersétel Akadémiára körbenézni, pont nyílt napjuk volt, nagyon sok mindent láttam, megjegyezni futrinka kisasszony mellett sajnos kevesebbet sikerült -d e kedden úgyis megyünk, mert a Kuponvilágnak hála, lesz egy édesség-próbacsomagunk tőlük. Gittának, az Akadémia vezetőjének is megjelenik hamarosan a második könyve, ami italokat tartalmaz majd, mindenképp szeretném beszerezni.


Jeleneg éppen emiatt is nagy vágyam egy aszalógép (na meg azért, mert Csücsinke hihetetlen mennyiségű aszalt gyümölcsöt és zöldséget tud megenni) és egy zöldségturmix. Lassan elkezdünk majd gyűjtögetni rá.


A tervek között szerepel egy gasztrodoki-látogatás is.. na de erről majd akkor, ha már túl vagyunk rajta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése